Lezing Mentale weerbaarheid en LHBTIQ+

Stichting 'Het Huis Onder De Regenboog' en fotograaf Daisy Roefs, van project 'Doe normaal, dan doe je al gek genoeg', nodigen je uit voor een buitengewone interactieve lezing tijdens de week van de mentale gezondheid. Deze zal plaatsvinden in de Bibliotheek Helmond-Peel, op 4 juni 19:30.

Lees meer »

Huis onder de regenboog kookworkshops

23 februari mocht het eindelijk zo ver zijn: de eerste kookworkshop van het Huis onder de Regenboog is een feit. Met een klein groepje mensen hebben we onder leiding van onze eigen Erik Flohr gerechten van de Indische keuken mogen maken.

Lees meer »

Expositie Doe Maar Normaal

Op zondag 25 februari, van 13:00 tot 16:00, is in de Bibliotheek van Helmond het Youth Festival te vinden. Daar zal ook de opening van de expositie Doe Maar Normaal plaatsvinden. Onze vrijwilligers Jody en Rolo hebben hier ook een rol in gespeeld door middel van een dialoog.

Lees meer »

Gluren bij de Buren

Op 4 februari hebben wij het genot gehad dat we mee mochten doen met Gluren bij de Buren: een initiatief waarbij verschillende huiskamers in de stad geopend zijn voor bezoek, met live muziek. Bij ons heeft Rob Reyners tussen 13.30 en 16.30 uur ons huis gevuld met prachtige klanken. De bezoekers waren enthousiast, en wij ook!

Lees meer »